αρχείο λήψηςΓια τη μέλισσα τη μελισσοκομία και την προσφορά τους στη συνέχιση της ζωής πάνω στη στη Γη, έγινε αναφορά με προηγούμενη ανάρτησή μας. Ότι, στη Δημιουργημένη Φύση ισχύει μία Γενετική Λειτουργία αυτορυθμιζόμενη, για να διαιωνίζεται.

Όμως μας προκύψανε υπερδημιουργικοί της εταιρείας ΜΟΝΣΑΝΤΟ με τα βιοχημειοτεχνικά ανασκαλίσματά τους και μας πλασάρουν ζωηφόρα, σωτήρια προιόντα, αυτά που φέρνουν τη θεμελιωτική καταστροφή μας και μας υποψιάζουν, ότι μας κατευθύνουν μεθοδευμένα προς αυτά.

Στις 11-5-1998 το ΥΠΕΧΩΔΕ έδωσε άδεια να καλλιεργηθεί «πειραματικά» στους νομούς Λάρισας και Φθιώτιδας, νέος σπόρος βαμβακιού με ονομασία «Βτ», δηλαδή βιολογικά τροποποιημένο. Και αυτή η καχύποπτη επιχείρηση αναπτύχθηκε όταν στην Ολομέλεια της Ευρωπαικής Επιτροπής επρόκειτο να εγκριθεί χρήση καλλιέργειας άλλων 30 ειδών σπόρου, ανάλογης βιοτεχνολογίας και μαζί με το βαμβάκι πήρε έγκριση και το ΡΑΟΥΝΤΑΠ.

Ένα πείραμα 4 χρόνων και κόστους 8,6 δις ευρώ της Βασιλικής Επιστημονικής Εταιρείας στη Μ. Βρετανία αποκάλυψε ότι, οι ΓΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ εντόμων και στις μέλισσες που εξαφανίστηκαν κατά το 1/3.

Όμως, η εξόντωση των εντόμων και του αγριοχόρταρου ακολουθείται και από μία σειρά ζώων όπως τα πουλιά και τα ζώα βοσκής, που ζουν στο περιβάλλον των καλλιεργειών και εξαφανίστηκαν.Ακόμη αποδείχτηκε πειραματικά βλάβη στο οικοσύστημα από μόλυνση εδάφους, νερού και τροφίμων ανθρώπου και ζώων από το Ραουντάπ και τα αντίστοιχά του.

Κοντολογίς ,ο άνθρωπος μέσα στο εργαστήριο,από κενοδοξία ανταγωνίζεται το ΘΕΟ, αλλά προς αντίθετη κατεύθυνση όπως αυτή ,που χάσαμε τις μέλισσες; Μήπως προβλέπεται να φθάσουμε σε χρόνο που δεν θα υπάρχουν παιδιά και εγγόνια. Και τα συμπληρώματα της διατροφής που με μεγάλη δόση τρυπτοφάνης έγιναν τοξικά και σκότωσαν 37 ανθρώπους και άφησαν ανάπηρα 1500 παιδιά στις ΗΠΑ από τα ίδια βιοχημικά τους εργαστήρια βγήκαν!!

Δέν λέω, από αυτά θα βγήκε και το DDT, που μας έσωσε το 1942 από την αφάνταστη επίθεση ψύλλων. Ήμουνα τότε 8 χρόνων. Και σωστά αναρωτιέμαι, πως και γιατί σήμερα, μετά 70 χρόνια από εκείνη την παστρική αποψύλλωση, που δεν είδα ξανά ψύλλο,να διαβάζω ,ότι αυτό το ίδιο παρασιτοκτόνο ανιχνεύεται , ακόμη στο μητρικό γάλα των μητέρων της Ελλάδας. Και απορώ αφού δεν πολυγεννάνε και σε λίγο, όπως μας πάμε, θα σταματήσουν τελείως τις γέννες τους. Και μάλλον καλά θα κάνουν, αν σκεφθούμε τα νεονικοτινοειδή γεωργικά φάρμακα, που παράγονται στα «σοφά» ερευνητικά βιοχημικά εργαστήρια των δυναστών, λάθος, συγνώμη, δυνατών ήθελα να γράψω της ,Γης «μας».

Αν πιστέψουμε τις εταιρίες που νοιάζονται μόνο για το κέρδος και τις αφήσουμε να εκφραστούν μέσα από εύπιστους πολιτικούς μας, εκσυγχρονιστές,ι θαυματοποιούς στη λύση των προβλημάτων και συναποδεκτούν να μας πλασάρουν αυτά τα εκτρώματα των φαρμάκων τους, τότε θα δούμε και τι περιέχει το κουτί της ΠΑΝΔΩΡΑΣ!

Η αναφορά αυτή στους ΓΤΟ και τα ΝΕΟΝΙΚΟΤΙΝΟΕΙΔΗ έγινε για να προβληθεί ο σοβαρός κίνδυνος που απειλεί την ανθρωπότητα, προς κέρδος των ανεξέλεγκτων εταιρειών παραγωγής φαρμάκων. Και νομιμοποιούμαστε οι μελισσοκόμοι, διαχειριστές του μελισσοκομείου μας, του μόχθου μας να τα προστατέψουμε, να μη μας τα πεθάνουν όπως στις ΗΠΑ.
Όμως μια ειδικότερη, αλλά συνοπτική, με παραγράφους ανάλυση είναι χρήσιμη για τη βαθύτερη, τεκμηριωμένη κατανόηση του προβλήματος.μας τα πεθάνουν, όπως το κατάφεραν στις ΗΠΑ.

αρχείο λήψης (2)

αρχείο λήψης (1)αρχείο λήψης (3)

 1. Τα νεκτάρια των φυτών είναι αδένες,που αποβάλλουν διάφορα ξενοβίωτα, που ενσωματώθηκαν στον οργανισμό τους και είναι τοξίνες για τον εαυτό τους αλλά και για τα υβρίδιά τους.
 2. Οι τοξίνες αυτές από το νέκταρ θα μεταφέρονται στο μέλι σε πολύ αυξημένες συγκεντρώσεις,με επίπτωση στην υγεία του καταναλωτή, ενώ θα επιφέρουν και καταστροφή στη μελισσοκομία,σαν κλάδο παραγωγής πολύτιμων προϊόντων απαγορευτικής κατανάλωσης και αποστέρησης από την ανθρωπότητα. Και αυτό ισχύει και για τη γύρη, που συμμετέχει στη διατροφή μας. Αυτό το σκηνικό εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ, της ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ, που είναι ακατανόητο πώς το ανέχθηκε η κοινωνία τους, να πούμε καλύτερα και πιο θεμελιωμένα, οι κοινωνίες τους. Εδώ όμως οι Έλληνες, οι καθαροί όχι οι αλλοτριωμένοι και συστρατευμένοι εναντίον της ελληνικότητας, όλοι οι άλλοι,που έχουν γνήσια τη ρίζα τους με τους προγόνους ,εκείνους που δεν αλλοτριώθηκαν,στάθηκαν δυνατοί σε 4οο χρόνια δουλείας και αποτίναξαν το ζυγό τους.Να υποκύψουμε τώρα στη βοχημική εξόντωση των μεταλλαγμένων και των νεονικοτινοειδών φαρμάκων, δεν το πιστεύω. ΠΟΤΕ!!.
 3. Ο καταναλωτής έχει δικαίωμα ενημέρωσης για επιλογή και οι τροφές που προέρχονται από διάφορες μορφές της βιοτεχνολογίας πρέπει να έχουν ταυτότητα, σήμανση με επαρκή στοιχεία. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνει για τα προϊόντα της μέλισσας, αφού έχει Θεϊκό Διαβατήριο, ελεύθερης βοσκής και επομένως όλη η ευθύνη για το αδιέξοδο πέφτει στους παγιδευτές της εξόντωσής της, που έπρεπε να έχουν δώσει λόγο στην ανθρώπινη δικαιοσύνη. Ακατανόητη και απαράδεκτη η δύναμη που τους καλύπτει,αλλά μελλοντική και αναμενόμενη γιαυτούς η ΘΕΙΑ ΚΡΙΣΗ.
 4. Η χρήση ζιζανιοκτόνων και εντομοκτόνων στο οικοσύστημα σίγουρα θα μειώσει και δραστικά την ποικιλομορφία στη Φύση και την Τροφή των Ωφέλιμων εντόμων.
 5. Οι μέλισσες σαν κοινωνία των οσμών, που συνέχεται με τη φερορμόνη της βασίλισσάς τους, επηρεάζονται από τις οσμές των γενετικά τροποποιημένων φυτών, αφού δεν μυρίζουν ΦΥΣΗ αλλά κάτι άλλο περίεργο γιαυτές, ενοχλητικό απαράδεκτο και απορριπτέο, που όταν μεταφερθεί στην κυψέλη τους,προκαλείται κίνδυνος, θανάτωσης της βασίλισσας, μάνας, γεννήτρας, διακοπή της εκτροφής γόνου και πληθυσμού στο μελίσσι και απώλεια της συνοχής στην κοινωνία τους ,δηλαδή ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ,που αναφέρθηκε στα προηγούμενα. Δυσάρεστες εξελίξεις ερευνητικά επαληθευμένες.
 6. Όμως αλλαγές συντρέχουν και στο μέλι, που αν είναι κατάλληλο σαν γλυκό και θρεπτικό τρόφιμο χάνει αν όχι τη φυσικότητά του, σίγουρα την ταυτότητά του, τις ποικιλίες του. Γίνεται δηλαδή και αυτό μεταλλαγμένο.

Όλα τα πιο πάνω αποτελούν λόγους να περιλαμβάνονται στις αιτήσεις προς το ΥΠΕΧΩΔΕ και το ΓΕΩΡΓΙΑΣ και ΤΡΟΦΙΜΩΝ , για άδεια χρήσης και καλλιέργειας τροποποιημένων, επαρκή και τεκμηριωμένα στοιχεία, για τις επιπτώσεις της αιτούμενης καλλιέργειας στις μέλισσες και τα προϊόντα τους, με τις εξής πληροφορίες:

 • Συγκέντρωση τοξικών ουσιών, δραστική ουσία ζιζανιοκτόνων και εντομοκτόνων, τοξικών του Βτ και άλλα στο νέκταρ και στο μέλι,
 • Επιπτώσεις στο γόνο,τον πληθυσμό και την παραγωγικότητα των μελισσών
 • Συγκριτικές αναλύσεις στα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά των προιόντων της μέλισσας: Μέλι, Γύρη, Βασιλικός πολτός και Κερί
 • Επιπτώσεις στη συμπεριφορά των μελισσών και άλλων ωφέλιμων εντόμων του κλαδου της μελισσοκομίας, και τέλος
 • Ο Κλάδος της Μελισσοκομίας διατυπώνει επιφύλαξη για κάθε νομικό δικαίωμά του από δυσμενείς επιπτώσεις που θα προκύψουν σε βάρος των Μελισσιών και των προϊόντων τους.

Πηγές:

 • ΟΜΣΕ, διημερίδα 17/02/1999, Λάρισσας και ΜΒ τεύχος 7 σελ. 40,42
Advertisements