Κύριε Καθηγητά,

με το θάρρος και τη  σύσταση της  Γεωπόνου του Δήμου Αμαρουσίου,για τη συγκατάβασή σας προς τη Μελισσοκομία ,την οποία και υπηρετείτε,απευθυνόμαστε  σε  εσάς για  την προστασία της,προβάλλοντας  το προτασσόμενο  και αναρτημένο  άρθρο μας {Καταστροφή της Αττικής  μελισσοκομίας το 2012},με το οποίο εκφράζεται η αγωνία μας για το μέλλον της .Που βασίζεται στην υπάρχουσα και τεκμηριωμένη πληροφόρηση από τις αναρτήσεις μας,αυτές που περιέχονται στα εκτυπωμένα ,από τις αναρτήσεις μας, άρθρα του υποβαλλόμενεου φακέλου.Ενώ  με  ίδιο φάκελο ενημερώνουμε και τον Αξιότιμο Δήμαρχο Αμαρουσίου τον κ Γιώργη Πατούλη.

Και σας παρακαλούμε να θεωρηθεί δικαιολογημένο το άγχος, που διακατέχει τη Μελισσοκομική  ιστοσελίδα μας (με τις 23.οοο επισκέψεις της ,θερμών μελισσοκόμων ),συμβάλλοντας  εσείς έμπρακτα στην ηρεμία μας, αφού απευθυνόμαστε σε Επιστημονικά και  Διοικητικά αρμόδιους.

Κύριε Καθηγητά και Κύριε Δήμαρχε του Αμαρουσίου,επιτρέψτε μας  να θυμίσουμε, ότι η δοσοληπτική συνεργασία Φοινικοειδών και μελισσιιών έχει κοσμογονική αρχή.Αυτή συνεχίζεται ,είναι δοσοληπτική ,υπηρετεί  τη  συντήρηση γενικά της Ζωής στη Γή ,που και δεν πρέπει να διαταράσσεται.

Εμείς  υποψιαζόμαστε, ότι ο πανικός σωτηρίας των φοινικοειδών  έγινε από ελλειπείς και λανθασμένες  επεμβάσεις, με λάθος εντομοκτόνα και πότισμα με αυτά   (Θιαμεθοξάμ) στουςβλαστούς.Που δεν έσωσε  βέβαια τους Φοίνικες. Αλλά τη μελισσοκομία της Αττικής κατάστρεψε. Και για να μην πισογυρνάμε, φοβούμαστε και τα βιολογικά νηματώδη,Μετά την ακατανόητη χρήση νεονικοτινοειδών,που έγινε σε καιρό εναντίωσης όλων των Ευρωπαίων επαγγελματιών μελισσοκόμων.Από αυτούς απείχαμε και συνεχίζουμε μάλλον,αν κρίνουμε από τις θέσεις, που πήραν οι Ευρωβουλευτές μας ,πρόσφατα  στις σχετικές διεργασίες στην Ευρώπη.

Παρακαλούμε λοιπόν, η  ΗΜΕΡΙΔΑ  να καλύψει  επαρκέστατα τις μελισσοκομικές ανησυχίες μας,και να προστατευτεί η μελισσοκομία, που  μέχρι τώρα όχι αγνοήθηκε ,αλλά και καταστράφηκε στην Αττική.

tomelissi.wordpress.com    2  Μάη  2013

Advertisements