Το Συνέδριο  είναι το  πέμπτο Πανελλήνιο και  θα γίνει στις 4-5 και 6 Δεκεμβρίου στο   στάδιο Ειρήνης  και Φιλίας  του  Πειραιά , σε περίοδο δύσκολη για τη χώρα μας,αλλά και για τη μελισσοκομία. Και πρέπει να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα για να προκύψει από αυτό αναμενόμενη μελισσοκομική συνεργασία σε σωστό μελισσοκομικό δρόμο ,που θα ακολουθήσει ο κλάδος.

Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να πορευτεί ο κλάδος,ώστε να συμβάλει στην έξοδο από την κρίση και το μπορεί ,αφού  στέκεται καλύτερα από άλλους κλάδους .
Έτσι λοιπόν αναμένεται το συνέδριο να παρουσιάσει γόνιμη κλαδική ενότητα, ενώ θα συμμετέχει και η Εθνική Διεπαγγελματική,με στόχο την προώθηση και επίλυση πολλών μελισσοκομικών προβλημάτων.
Στο συνέδριο αυτό θα μετέχει και ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κύριος Μάρκος Μπόλαρης, με τον οποίο προηγήθηκε συνεργασία πρώτης αναγκαίας  μελισσοκομικής ενημέρωσης.
Η ανάρτηση αυτή βασίζεται στο Μελισσοκομικό Βήμα της ΟΜΣΕ,τεύχος 77 Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου,σελίδα 1η editorial.
Και γίνεται μία συνοπτική ενημέρωση για τους μελισσοκόμους που επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας και δεν είναι συνδρομητές του Μελισσοκομικού Βήματος της ΟΜΣΕ.
Όμως πρέπει να γίνουν,αφού μελισσοκομία δεν γίνεται χωρίς ενημέρωση ,μελέτη και κλαδική οργάνωση.

Έτσι λοιπόν μία  καλή  συνεργασία  επιτρέπει  τη   διευκόλυνση  της  πληροφόρησης,  ότι  η ετήσια    μελισσοκομική  ενημέρωση,που  αποτελείται  από   6 δίμηνα  περιοδικά ταχυδρομικής  παραλαβής ,  κοστίζει συνολικά  25 ευρώ και  τα  τηλέφωνα  της  ΟΜΣΕ  για  την  εγγραφή συνδρομητή  είναι 2410 533366  και 2410 549724.

Όμως και για   πρόσφατη  άμεση   μελισσοκομική  ενημέρωση ,  στο  τεύχος  αυτό το  77 του Μελισσοκομικού Βήματος  της ΟΜΣΕ και  στις σελίδες 3-7  υπάρχουν  ενδιαφέροντα  άρθρα  για   τη  Μελισσοκομία.

Αλλά και στις  σελίδες 8,9 και  10 αναφέρονται  λεπτομέρειες  για όλο το πρόγραμμα  του 5ου Πανελλήνίου Μελισσοκομικού που θα  γίνει,όπως προαναφέρθηκε .

Advertisements